19 Ocak 2016 Salı

Shadowhunters 1. Sezon 2. Bölüm


Shadowhunters 1. Sezon 2. Bölüm izle, Shadowhunters 1. Sezon 2. Bölüm HD izle, Shadowhunters dizisi 720p izle, Shadowhunters HD izle, Shadowhunters Türkçe Altyazılı izle, Shadowhunters Türkçe, Shadowhunters indir



Shadowhunters 1. Sezon 2. Bölüm

SuperGirl one. Sezon 11. Bölüm Fragmanı


Super Female one. Sezon 11. Bölüm Fragmanı, promo videosu ile heyecanla devam edeceğini gösterdi. Sezon arasında olan yapım yapım bir kaç aylık aranın ardından yeniden ekranlara gelirken heyecanlı bir giriş yaptı. İlk dönemi ile tekiler çeken yapımın reyting oranları ise oldukça düşük seviyelerde seyrederken dizinin iptal edilme olasılığı oldukça yüksek gözüküyor.


İlk sezonda twenty bölüm yer alan yapımın sezon finali 28 Mart 2016’da yayınlanacaktır.





SuperGirl one. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

18 Ocak 2016 Pazartesi

Shameless 6. sezon three. Bölüm Fragmanı


Shameless 6. sezon three. Bölüm Fragmanı, ShowTime ekranlarının popüler dizisi ekranlarda büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Uzun bir aranın ardından yeni sezonuna başlayan yapım beklentilerin altında bir başlangıç yapsa da hala reytinglerde üst seviyelerde kalmayı başardı.


Yapımı cinselliğin abartıldığı diziler arasından tanıyoruz çoktan 7. sezon onayını alan dizinin bu sezonunda twelve bölüm yer alırken Nisan ayında sezon finali yapması planlanıyor.





Shameless 6. sezon three. Bölüm Fragmanı

17 Ocak 2016 Pazar

Billions 1. Sezon 1. Bölüm


Billions 1. Sezon 1. Bölüm izle, Billions 1. Sezon 1. Bölüm HD izle, Billions dizisi 720p izle, Billions HD izle, Billions Türkçe Altyazılı izle, Billions Türkçe, Billions indir



Billions 1. Sezon 1. Bölüm

16 Ocak 2016 Cumartesi

Angie Tribeca Dizi Konusu




Angie Tribeca Dizi tanıtımı




Amerikanın köklü ancak son zamanlarda zor günler yaşayan kanalı TBS’den 2016 yılında yeni bir dizi geliyor. Pazartesi akşamlarının polisiye komedi yapımı olmayı hedefleyen yapımın yönetmeni, Nicolas Cage (Valley Woman (1983)), Val Kilmer (Genuine Genius (1985)) ve James Gandolfini (¬Angie (1994) yapımlarıyla zamanında kariyer yapmış Martha Coolidge bulunurken senaristi, Angie Tribeca (2016), Really do not Rely on the B—- in Condominium 23 (2012) ve Santorum! (2012) yapımlarına imza atmış Marisa Pinson ve Ilk ve Son Askim (2012), 40 yillik bekar (2005), Nedimeler (2011) yapımlarının yazarı Nancy Carell oldu. Dizinin başrol oyuncuları, Rashida Jones, Jere Burns, Deon Cole olarak öne çıkarken 30 dakikadan oluşan 10 bölümlük ilk sezonu ile izleyici karşısına çıkacaktır. İkinci sezonu yapım başlamadan onayı aldı ve çekimleri devam ediyor. İkinci sezon başlama tarihi twenty five Haziran olarak açıklandı.



Angie Tribeca Dizi Konusu




Yalnız kurt olarak tanınan dedektif Angie Tribeca şehirde yaşanan gizemli intiharları araştırmaya atanınca eski hayatı özleceği bir geçmiş haline gelir. İşinde elde ettiği başarılarla önemli bir konuma gelmişken bu olaylar onu çözemeyeceği gizemlerin içine itecektir. İntihar olarak kayıtlara geçen birçok kişi aslında öldürüldüğünü ortaya çıkartınca LTBA departmanı ile yakın ilişkiler kurması gerekir. Ayrıca dosya ortakları ise işleri kolaylaştırmaktan çok daha karmaşık bir hale getirmesi Angie’nin işlerini içinden çıkılmaz bir hale getirir.



Angie Tribeca Dizi Fragmanı





Angie Tribeca Dizi Oyuncuları






Angie Tribeca Dizi Konusu

15 Ocak 2016 Cuma

Kiralık Aşk 30.Bölüm Fragmanı 22 Ocak



Kiralık Aşk 30.Bölüm Fragmanı Kiralık Aşk 30.bölümü ile 22 ocak cuma günü akşami Star Television set Kanalında kaldığı yerden devam edecek. Kiralık Aşk 30.bölüm fragmanını konunun devamında seyredebilirsiniz.



Kiralık Aşk 30.Bölüm Fragmanı 22 Ocak 2016 Cuma




Kiralık Aşk 30.Bölüm Fragmanı 22 Ocak

Heroes Reborn 1. Sezon 12. Bölüm


Heroes Reborn 1. Sezon 12. Bölüm izle, Heroes Reborn 1. Sezon 12. Bölüm HD izle, Heroes Reborn dizisi 720p izle, Heroes Reborn HD izle, Heroes Reborn Türkçe Altyazılı izle, Heroes Reborn Türkçe, Heroes Reborn indir



Heroes Reborn 1. Sezon 12. Bölüm

14 Ocak 2016 Perşembe

The Blacklist 3. Sezon 11. Bölüm Fragmanı


The Blacklist 3. Sezon 11. Bölüm Fragmanı heyecan devam ederken suçluların içeriden yardım aldığı gerçeği ortaya çıkıyor. The Blacklist 3×11 fragman, promo videosu dizinin final yapmasına 2 bölüm kalmışken yayınlanacak 13. bölümüyle ara tatile gireceği açıklandı.


3. Sezonda toplam 22 bölüm yer alacakken dizinin yeni döneme ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı. Unutmuş olanlar içinde iyi haberi hatırlatalım yapım 4. sezon onayını aldı. Ancak ne zaman olacağına dair açıklama bulunmuyor özellikle 3. sezon 2. dönemin yaz aylarında başlama ihtimalini düşünürsek 2017’den önce başlamayacağını söylemek zor olmaz.





The Blacklist 3. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

Shades of Blue 1. Sezon 3. Bölüm “False Experience, Bogus Heart” Fragmanı


Shades of Blue 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı, geçtiğimiz hafta başlayan ve jenifer Lopez’in dizisi olarak tanıdığımız yapım hakkında ilk görüşlerimiz olumsuzken bölümlerin ilerlemesi klasik bir polisiye yapımından daha ileri gidildiğini gösteriyor. Başlangıçta umutsuz bir şekilde iyi polis, kötü polis hikayesi olarak değerlendirdiğimiz yapım beklenenden daha iyi bir heyecan yaratmayı başardı.


Yapımın ilk bölümünü oldukça hızlı bir giriş yapmışken devamında ne olacak diye büyük bir soru işareti oluşturmuştu. Ancak ikinci bölüm dizinin kaliteli bir şekilde ilerleyeceğini ortaya koyarak beklentimizin üzerinde olacağını gösteriyor. Shades of Blue 1×3 fragman promo videosu daha fazla bilgi almak isterseniz Shades of Blue dizi sayfasını ziyaret ediniz.





Shades of Blue 1. Sezon 3. Bölüm “False Experience, Bogus Heart” Fragmanı

Hunters Dizi 2016




Hunters Dizi tanıtımı




SyFy’den 2016 yeni bir dizi avcılar, 2015 yılının sonlarında yeni yapımlarla dikkatleri üzerine toplamayı başaran kanaldan bir proje daha geldi. Nisan ayında başlayacak olan yapım konusu ile dikkat çekerken dizide rol alan oyuncular geçmişten tanıdığımız kişilerden oluşuyor. Söz konusu kanal SyFy olunca tabi ki dizi Bilim Kurgu kategorisinde yer alırken ilk sezonda kaç bölüm yer alacağı henüz açıklanmadı. Yönetmenlik koltuğunda 90’lı yılların önemli ismi Ernest R. Dickerson yapımları ( Bulletproof (1996), Juice (1992) ve Tales from the Crypt: Demon Knight (1995)) ve Glendyn Ivin yer alıyor. Ancak belli bir bölüm çekimlerini üstleneceklerini hatırlatalım.



Hunters Dizi Konusu




Sıra dışı bir terörist grubu insan hayatına önem vermeksizin saldırılarda bulunmaya başlar. Birçok bölgeyi yok edebilecek güçlü yüzlerce insanın ölümünden sorumlu bu kişiler yarı insan formunda farklı varlıklardır. İnsanlığa açıklanmayan bu kişiler için FBI özel bir tim kurar Hunters (avcılar) ismini verdikleri özel birliğin tek görevi bu teröristleri yakalayarak öldürmektir. Nedensiz bir şekilde bu grubun FBI ajanı McCarthy’ın karısını öldürmesi veya kaçırması gruba dahil olmasına neden olurken büyük macera başlamış olur.



Hunters Dizi Fragmanı





Hunters Dizi Oyuncuları






Hunters Dizi 2016

Billions Dizi Konusu




Billions Dizi tanıtımı




ShowTime’dan yeni bir drama dizisi 2016 yılında yayın hayatına başlayan yapım konusu ile dikkat çekmesinin yanında dizide rol alan başrol oyuncularıyla ön plana çıkıyor. Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff gibi önemli isimlerin yer aldığı yapım movie kalitesini aratmayacaktır. Yönetmeni ise yine oyuncular kadar tanınmış Amerikalilar (1992), Saplanti (1996) ve Kusursuz yabanci (2007) yapımlarıyla dikkat çeken aynı zamanda aktörlük ve yazarlık yapan James Foley yer alırken senaristi, Ocean’s 13 (2007), Tutku (1998) ve Jüri (2003) yapımlarıyla tanınan Brian Koppelman ve diğer yapımlardada ona eşlik eden David Levien’un kaleminden çıktı. İlk sezonunda sixty dakikadan oluşan twelve bölüm yer almaktadır.



Billions Dizi Konusu




Milyarderlerin ve zenginlerin hayatlarından bir drama, Amerikanın en iyi avukatlarından biri olan Chuck Rhoades nüfuz sahibi kariyerinin zirvesinde parlak bir geçmiş ve geleceği olan işini severek yapan bir kişidir. Ünlü milyarder Bobby Axelrod’ı yakınlaşarak onun özel işlerini yapmaya başlaması yeni bir dünyaya açılan kapı olmuştur. Politik, finansal işlerin içinde olan ünlü iş adamının yolsuzluk davaları birbiri ardına gelirken yaptığı kirli işler Chuck için karmaşık bir hayatın başlangıcı olacaktır.



Billions Dizi Fragmanı





Billions Dizi Oyuncuları






Billions Dizi Konusu

Colony 1. Sezon 1. Bölüm


Colony 1. Sezon 1. Bölüm izle, Colony 1. Sezon 1. Bölüm HD izle, Colony dizisi 720p izle, Colony HD izle, Colony Türkçe Altyazılı izle, Colony Türkçe, Colony indir



Colony 1. Sezon 1. Bölüm

13 Ocak 2016 Çarşamba

Second Opportunity 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı


ikinci bir şansınız olsa ne yapardınız ? sorusuyla tanıdğımız dizi yayınlanan pilot bölümü ile ordinary tarihinden çok daha önce izleyici karşısına çıkmıştı. Aslında “A Ideal Donor” isimli bölüm resmi tarihinden çok daha önce sızdı, sızdırıldı veya Fox dizi öncesi insanlar arasında duyularak popüler olmasını sağlayacak bir bölümü bilerek paylaştı.


Son zamanlarda bazı kanallar bu işlemi bilerek bazıları ise sızdırarak yapıyor ancak gerçek şu ki dizi başlamadan önce ilk bölüm yayınlanıp birkaç ay öncesinden takipçi kitlesi kazanılıyor ve dizinin popüler olması sağlanıyor özellikle bunu ciddi emek verilen iddialı yapımlar yapmakta.


Sonuç olarak 13 Ocak 2016’da yayınlanan bölüm daha önce izlediğimiz bölümü ve 2. bölüm yani yeni bölümü 20 Ocak 2016 tarihinde yayınlanacaktır. Ayrıca Second Modify 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı aynı tarihte sitemizde yer alacaktır.





Second Opportunity 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

American Crime two. sezon 3. Bölüm Fragmanı


American Crime two. sezon 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı, uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara gelen yapım two. bölümü ile çarşamba akşamları izleyicileriyle buluşuyor. Arrow ve supernatural’ın tatilde olduğu bu dönemde yüksek reyting oranı yakalamayı başaran yapım standartların üzerine çıkmayı başardı.


İyi gidiş son bulacak! alternatif ekranlarda popüler yapımlar olmadığı için two. sezona hızlı giriş yapan yapım önümüzdeki hafta bir birinden güçlü rakiplerin tekrar ekranlara gelmesiyle büyük bir kayıp yaşayacağını ifade etmemiz gerekir. American Crime two. sezon 4. Bölüm Fragmanı yayın günü 21 Ocak tarihinde aynı gününde eklenecektir.





American Crime two. sezon 3. Bölüm Fragmanı

Second Chance 1. Sezon 1. Bölüm


Second Chance 1. Sezon 1. Bölüm izle, Second Chance 1. Sezon 1. Bölüm HD izle, Second Chance dizisi 720p izle, Second Chance HD izle, Second Chance Türkçe Altyazılı izle, Second Chance Türkçe, Second Chance indir



Second Chance 1. Sezon 1. Bölüm

Heroes Reborn two. Sezon İptal Edildi


Heroes Reborn iptal edildi, NBC tarafından yapılan resmi açıklama ile dizinin two. sezonun olmayacağı açıklandı. Heroes efsanesinin yeniden ekranlara taşındığı yapım ilk olarak da mini dizi olarak duyurulmuştu. Dizinin devamı olmasını beklemezken kararından değişiklik yapmayacağını açıklayan NBC iptal edildi olarak açıkladı.


2015 yılında başlayan yapım sezon arasının ardından 2016’da yeniden ekranlara gelmişti. Toplamda thirteen bölüm yer alan yapım 21 Ocak 2016’da yayınlanacak geri dönüş projesi isimli son bölümüyle closing yapacaktır. Dizi hakkında daha fazla bilgi almak için Heroes Reborn Dizi sayfasını ziyaret ediniz.





Heroes Reborn two. Sezon İptal Edildi

Dickensian 1. Sezon 6. Bölüm


Dickensian 1. Sezon 6. Bölüm izle, Dickensian 1. Sezon 6. Bölüm HD izle, Dickensian dizisi 720p izle, Dickensian HD izle, Dickensian Türkçe Altyazılı izle, Dickensian Türkçe, Dickensian indir



Dickensian 1. Sezon 6. Bölüm

Shadowhunters 1. Sezon 1. Bölüm


Shadowhunters 1. Sezon 1. Bölüm izle, Shadowhunters 1. Sezon 1. Bölüm HD izle, Shadowhunters dizisi 720p izle, Shadowhunters HD izle, Shadowhunters Türkçe Altyazılı izle, Shadowhunters Türkçe, Shadowhunters indir



Shadowhunters 1. Sezon 1. Bölüm

12 Ocak 2016 Salı

iZombie two. Sezon eleven. Bölüm Fragmanı


iZombie two. Sezon eleven. Bölüm Fragmanı yine merak edilen sorulara yanıt vermiyor. Heyecanla biten bölümlerinlern devamında ne ile karşılaşacağımızı neredeyse bilmeden takip ettiğimiz yapımlardan bir tanesi kuşkusuz iZombie, zombi dedektif olarak tanıdığımız yapım ilk sezonda ortaya koyduklarıyla dizide her an her şeyin olabileceğini kanıtlamıştı.


Sezon arasından dönen yapımlar arasında bulunan izombie 2×10. bölüm ile izleyicilerine merhaba dedi. Dizi aslında uzun bir tatil yapmadı son bölümü 8 Aralık 2015’de yayınlanmışken twelve Ocak yaklaşık one ay sonra yeniden ekranlara geldi. İzleyebileceğiniz başarılı komedi, zombi, dedektiflik yapının iZombie two. Sezon eleven. Bölüm tarihi 19 Ocak 2016 olarak devam edecek The CW salı akşamları ekranlarda yer alan yapım büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Teen Wolf gibi popüler bir yapımla beraber olması The Cw’nin reytinglerini oldukça üst seviyelere taşıyor. Dizi hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak için iZombie dizi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.





iZombie two. Sezon eleven. Bölüm Fragmanı

The Expanse 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı


The Expanse 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı, SyFy’nin yeni bilim kurgu dizisi kanalın üzerinde bir başarı ile devam ediyor. Z nation ardından belkide kanalın en çok izlenen ikinci dizisi konumuna geldi. Salı günleri rekabetin yüksek olduğu birçok popüler yapımla beraber yayınlansa da başarı elde etti diyebiliriz.


Dünya, Mars ve Kemer arasında yaşanan gerilim her geçen gün tırmanmaya devam ederken gizemli olaylar peşe geliyor. Neredeyse sezonun yarısına gelmişken hala birçok soru işareti bulunuyor ve pek çoğuna cevap alamadık ancak kemerde yaşanan olaylar dünya ve mars arasındaki gerilimi tetikleyen kişinin Col. Frederick Lucius Johnson olduğunu söyleyebiliriz.


Yapım 2. sezon onayını aldı, ilk sezonda ten bölüm yer alırken finali 2 şubat tarihinde yayınlanacak 9 ve ten. bölümle yapılacak 2. sezonun ne zaman başlayacağı ise henüz açıklanmadı. The Expanse hakkında daha detaylı bilgi almak için dizi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.





The Expanse 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Very Little Liars 6. Sezon twelve. Bölüm Fragmanı


Very Little Liars 6. sezon twelve. Bölüm fragmanı ile heyecan devam ediyor. Uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara gelen yapım büyük bir merakla bekliyordu. Türkiye’de tatlı küçük yalancılar ismiyle uyarlaması ile daha yakından tanıdığımız dizi yurt dışında ne kadar izlenme rekorları kırıyor olsa da ülkemizde tutulmadı. Yani Türk versiyonu yeterli izleyiciye ulaşamayarak last yapmak zorunda kaldı.


Amerikan versiyonu ise büyük bir izleyiciye hitap etmeye devam ediyor. İmdb seven.eight puan ile devam eden yapım drama, gizem ve trajedi kategorisinde bulunurken, son bölümünü eleven Ağustos tarihinde izlemiştik yaklaşık 6 aylık bir ara veren yapım 6. sezon 2. dönemine eleven. bölüm ile başarılı bir giriş yaptı. Katil geri dönerken yine gizemli cinayetler işlenmeye başladı tatlı kızlarımız ise yine kurtulmaya devam ediyor.


Very Little Liars 6. Sezonda neler oldu diye küçük bir hatırlatma yapacak olursak bu sezon gizem devam etmiş katil ortaya çıkmamıştı. Bir çok teori bulunsa da hala gizem devam ediyor. Allison’ın yeniden ortadan kaybolması gerekti katil döndüğünü öğrenince yeniden ortaya çıkmıştı. Dizinin genel sayfası Very Little Liars inceleyerek daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Pretty Little Liars 6. Sezon thirteen. Bölüm Fragmanı yayın günü twenty Ocak 2016 tarihinde sitemizde yer alacaktır.





Very Little Liars 6. Sezon twelve. Bölüm Fragmanı

Shadowhunters Dizi 2016





Shadowhunters Tanıtımı


Freeform eski ismiyle ABC Loved ones ekranlarında karşımıza çıkacak ünlü yapımı ilk olarak nobel ödüllü Cassandra Clare’ın 6 Romanlık serileriyle tanımıştık, 2013 yılında ise sinemaya uyarlanıp ilk filmini izleme fırsatımız olmuşken 2016 yılında Tv set uyarlanarak dizi haline getirildi. Kitabından uyarlanan yapımın senaryosu Ed Decter tarafından düzenlendi. Yönetmen koltuğunda ise Scott Pilgrim Dünyaya Karsi (2010), Harold & Kumar Go to White Castle (2004) ve Talk to Yemini (2012) filmleriyle tanınan J. Miles Dale 3 bölümle öne çıkan isimler arasında bulunuyor. Türkçe anlamı Gölge avcıları olan yapım “ölümcül oyuncaklar” olarak da bilinmektedir. Aksiyon, drama ve Fantastik diziler arasında yer alan dizinin çekimlerini Constantin Movie ve Don Carmody Tv prodüksiyon şirketleri üstlenmiştir. Yapımcıların açıklamalarına göre senaryo kitaba bağlı olarak ilerleyecektir. İlk sezonunda thirteen bölüm yer alıyor.




Shadowhunters Konusu


Clary Fray annesiyle beraber Brooklyn’de yaşayan sıradan bir gençtir, bir gün aile kökenin Shadowhunters soyundan geldiğini öğrenir ve soy ağacını araştırdığından melek kanından dünyaya gelmiş insanlar olduklarını keşfeder. Olağanüstü güçlerinin yanında dünya’da kötü amaçla bulunan cinleri görebilmektedir. Dünya’yı bu yaratıklara karşı savunma görevi olduğunu öğrendiğinde ise işler daha karmaşık hale gelecektir. Herhangi bir tecrübesi yokken doğaüstü varlıklarla savaşmak hiç beklemediği bir şeydir. Bu gerçeğin ortaya çıkmasıyla beraber annesi kaçırılır, en yakın arkadaşı Simon ise sıradan bir insandır. Bir anda kendisini karmaşa içerisinde bulan Clary’in ilk amacı annesini kurtarmak olacaktır.




Shadowhunters Dizi Fragmanı





Shadowhunters Dizi Oyuncuları




Shadowhunters Dizi Yorumu


Filmini izleyen birçok kişinin beklentisi yüksek olacaktır. Alanında başarılı bir yapım olduğunu söyleyebiliriz. Ancak, hayal kırıklığına uğramak istemeyenler Gölge Avcıları dizisi için beklentileri en alt seviyelerde tutmalı. Yeni başlamış olmasına rağmen görsel efektlerde iyi diyebileceğimiz yapımda oyuncu eksiklikleri gözden kaçmıyor. Özellikle başrol oyuncusu Katherine McNamara ( Clary Fray ) çok pasif kalacaktır. Daha dikkat çekici ağır bir kişi bu rolü canlandırabilirdi. İlerleyen dönemlerde performans değerlendirmesini daha kolay yapacağız ancak ilk izlenimler kesinlikle olumsuz olacağı yönünde, dizide sık karşılacağımız bir diğer isim ise Dominic Sherwood ki yine role ayak uydurabilecek bir tecrübesi bulunmuyor. Şans verilmesi gereken bir yapım ve kurgu sevenler için başarılı bir senaryoya sahip.










Ölümcül oyuncaklar film ve kitabından uyarlanmış bir dizidir.











Shadowhunters Dizi 2016

11 Ocak 2016 Pazartesi

It’s Always Sunny in Philadelphia 11. Sezon 1. Bölüm


It’s Always Sunny in Philadelphia 11. Sezon 1. Bölüm izle, It’s Always Sunny in Philadelphia 11. Sezon 1. Bölüm HD izle, It’s Always Sunny in Philadelphia dizisi 720p izle, It’s Always Sunny in Philadelphia HD izle, It’s Always Sunny in Philadelphia Türkçe Altyazılı izle, It’s Always Sunny in Philadelphia Türkçe, It’s Always Sunny in Philadelphia indir



It’s Always Sunny in Philadelphia 11. Sezon 1. Bölüm

10 Ocak 2016 Pazar

Shameless 6. Sezon 1. Bölüm


Shameless 6. Sezon 1. Bölüm izle, Shameless 6. Sezon 1. Bölüm HD izle, Shameless dizisi 720p izle, Shameless HD izle, Shameless Türkçe Altyazılı izle, Shameless Türkçe, Shameless indir



Shameless 6. Sezon 1. Bölüm

Reign 3. Sezon 8. Bölüm


Reign 3. Sezon 8. Bölüm izle, Reign 3. Sezon 8. Bölüm HD izle, Reign dizisi 720p izle, Reign HD izle, Reign Türkçe Altyazılı izle, Reign Türkçe, Reign indir



Reign 3. Sezon 8. Bölüm

Beowulf: Return to the Shieldlands Dizi 2015




Beowulf: Return to the Shieldlands Dizi Tanıtımı




Beowulf: Return to the Shieldlands konusu ile dikkat çeken yapımların başında geliyor. Tarihi öyküsü ve daha önce birçok film ve romana uyarlanmasının ardından ITV ekranlarında Mini Dizi olarak karşımıza çıkıyor. Tek bir sezondan oluşacak yapımda 13 bölüm yer alırken 2. sezonu olmayacaktır. Yönetmeni, James Dormer, Senaristi, James Dormer olurken başrol oyuncuları, Gísli Örn Garðarsson, Kieran Bew, Lolita Chakrabarti isimlerinden oluşuyor. Bewolf karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Kieran Bew daha önce rol aldığı Yesil Sokak Holiganlari (2005), Alien Predator’e karsi (2004) ve Hans Christian Andersen: My Life as a Fairy Tale (2003) yapımlarıyla tanınıyor.



Beowulf: Return to the Shieldlands Konusu




Aşk, cesaret, hırs, ihanet, intikam, sadakat, güç, ihtiras, insanın vahşi yüzü tüm duyguların yaşadığında bir dizi, iyi ve kötü kavramına bakış açınızı değiştirecek bir dizi, siyasi baskılar, savaşlar, isyanlar ve kaldıkları zor durumlar ne kadar iyilik kavramını benimsemiş olsalar da kötü şeyler yapmalarına teşvik edecektir.



Beowulf: Return to the Shieldlands Fragmanı




Beowulf: Return to the Shieldlands Oyuncuları





Beowulf: Return to the Shieldlands Dizi 2015

War and Peace Mini Dizi 2016




War and Peace Dizi Tanıtımı




BBC One’dan en çok satan romanlardan bir uyarlama daha geliyor. Dram tarih kategorisinde ekranlara getirilen yapım 2016 yılı mini dizileri arasında yerini alırken 6 bölümden oluşacaktır. Lev Tolstoy’un en başarılı romanlarından bir tanesi olan Savaş ve Barış geçmiş yıllarda da birçok filme konu olmuştu. 1869 yılında yayınlamış olmasına rağmen yüzyıllar sonrada kurgusunun başarısının devam etmesi ne kadar değerli bir yapıt olduğunu kanıtlamaktadır. Geçmişte ise 1972 ve 2007 tarihlerinde yine mini dizi olarak seyircilerin karşısına çıkmıştı. Yönetmeni, daha önce Siyahli Kadin 2: Ölüm Melegi (2014), The Scouting Guide for Boys (2009) ve Cubs (2006) yapımlarına imza atmış Tom Harper olurken, senaryosu Bridget Jones’un günlügü (2001), Üç Silahsörler (2011) ve Property of Playing cards (2013) tanınan Andrew Davies tarafından düzenlendi. Başrol oyuncuları, Aneurin Barnard, Jessie Buckley, Paul Dano olan yapımın gösterim tarihi 3 Ocak 2016’dır.



War and Peace Konusu




Savaş ve Barış Rus yazar Lev Tolstoy tarafından yazılmış ve ilk kez 1869 yılında yayınlanmış roman. Roman dünya edebiyatının en önemli başarılarından ve önemli eserlerinden biri olarak değerlendirilir.”Savaş ve Barış” L.Tolstoy’un diğer eseri olan “Anna Karenina” (1873 – 1877) ile birlikte yazarın edebi yaratıcılıkta zirvesi olarak kabul edilir.


“Savaş ve Barış” Rusya’nın Fransa tarafından istilası döneminde yaşanmış olayları ve Napoleon döneminin Rusya’da Çar toplumuna etkisini, bu etkinin doğurduğu sonuçları beş asil aileden örnekler vererek tarif etmektedir. Romanın ilk sürümü 1865 – 1867 – yıllarda “Rus Haberci” gazetesinde dizi halinde “On yıl 1805” adı ile yayınlandı. Roman tam olarak ilk kez 1865 – yılında yayımlanmıştır. 2009 – yılında “Newsweek” tarafından hazırlanan “Top one hundred Kitaplar” sıralamasında “Savaş ve Barış” birinci olmuştur.


Tolstoy , eser hakkında biraz karışık ifade ile, “Savaş ve Barış” “roman değil, bir manzume, daha çok ise, tarihi günlüklerdir” demiştir. Romanın bazı bölümleri ise tasvircilikten tamamen uzak olmakla, felsefi vatanperverlik karakteri taşır.



War and Peace Dizi Fragmanı





War and Peace Dizi Oyuncuları











Zamanın İngilteresinde yaşanmış bir drama War and Peace eksi yönlerinden çok artılarıyla ön plana çıkarken ünlü romanı okuyamamış olanlar için güzel bir yapım olacaktır.






  • Çekim kalitesi

  • Oyunculuk

  • Olay hikayesi






  • Yavaş kalması ve kitabın verdiği heyecanı yasıtamaması











War and Peace Mini Dizi 2016

Teenager Wolf five. Sezon 12. Bölüm Fragmanı


Teenager Wolf five. Sezon 12. Bölüm Fragmanı yine heyecan dolu bir bölümün srada olduğunu gösterirken Uzun bir aradan sonra yeniden ekran karşısına çıkan yapım büyük ilgi görmeye devam ediyor. Yaklaşık iki aylık bir tatilin ardından tekrar karşımıza çıkarken bu çılgın doktorların deneyleri devam edecek gibi duruyor.


Asıl amaçlarının ne olduğu bilinmezken sıradan insanları kullandıkları ilaçlarla doğa üstü canlılar haline getirmeleri başarısız saydıkları kişileri öldürmeleri aslında daha büyük bir oyunun başlangıcı olarak düşünülebilir. Bu sezon ne kadar hızlı ilerliyor olsa’da doktorlar önümüzdeki sezonda dizide devam edecek gibi duruyor. five. sezonda toplam twenty bölüm yer alacaktır ve 8 Mart tarihinde yayınlanacak twenty. bölümle closing yapacaktır. 12. bölüm tarihi 12 Ocak 2016’dır.





Teenager Wolf five. Sezon 12. Bölüm Fragmanı

Limitless 1. Sezon thirteen. Bölüm Fragmanı


Limitless 1. Sezon thirteen. Bölüm Fragmanı akıllarda bırakılan birçok soru işaretini cevaplıyor. Görevler ve amaçlar yavaş yavaş ortaya çıkarken büyük resim gözükmeye başladı. Geçtiğimiz hafta ara tatilden dönen yapım büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor.


İkinci sezon onayını alan yapım filmi kadar etkili olmasa da dizisinde güzel işler ortaya çıkartmaya devam ediyor. Etkileyici yapımlar arasında yer vermek mümkün değil ancak filmin etkisi ve senaryonun ilginç olması diziye gösterilen ilgiyi büyük oranda artırıyor. Limitless dizi sayfasından daha detaylı bilgi ve incelemelerine ulaşabilirsiniz.


Bradley Cooper’un filminin başlamasının ardından dizide daha fazla rol alacağı açıklamaları geldi. Dizide daha sık karşılacağımız ünlü oyuncu insanlar üzerinde büyük bir etki bırakırken Senatörlükten, Amerikan başkanlığına uzanan bir hikaye’ye sahip olacak gibi duruyor. Böyle büyük bir amaç için düşman edinmesi ve yakınında bulunan insanlara güvenememesi Oliver’a duyulan ihtiyacı daha çok artırırken geçmesi gereken bazı sınavlar olacaktır. Limitless 1. Sezon 14. Bölüm Fragmanı önümüzdeki gelecektir.


 





Limitless 1. Sezon thirteen. Bölüm Fragmanı

9 Ocak 2016 Cumartesi

Netflix Türkiye’de Kullanıma Sunuldu


Netflix Türkiye’de uzun bir süredir beklenen haber Dünyanın en büyük Teknoloji fuarı CES 2016‘da Duyuruldu. 3.600 Markanın katılımıyla gerçekleşen fuar’da biribirinden ilginç ürünlerin yanı sıra world wide web teknolojilerininde açıklama ve 2016 yılı hakkında bilgileri sunarken Dizi sektörünün liderleri arasında bulunan Netflix Amerika ve Avrupa’nın yanı sıra farklı ülkelerde de yayın hayatını başlattığını açıkladı.


Türkiye’de dahil one hundred thirty Ülke’de yayın hayatına başlayan world wide web kanalı belkide dünyanın en büyük dizi arşivini bünyesinde barındırıyor. Pill, telefon ve Televizyonlarınızda kullanabileceğiniz uygulamalarla gelen Netflix çeşitli kanallarında ortaya çıkardığı dizilerin telif haklarını satın alarak bünyesinde izlenmeye uygun hale getiriyor. Bunun yanı sıra orjinal Netflix dizileriyle’de dünya gündemine oturmuş durumda en son Marvel ile yaptığı ortaklık sonucunda ortaya çıkartığı Daredevil yapımıyla büyük yankı uyandırmıştı. Orjinal Netflix dizileri listesini inceleyebilirsiniz.


Dizilerin yanı sıra filmler içinde oldukça başarılı bir system olarak değerlendirebiliriz. Orjinal filmler ile oscar’da adaylıkları bulunan yapımlar, belgeseller ve birçok filmin telif hakkını alarak yayına sunmasıyla tanınıyor.


Türkçe dil seçeneği ile gelen Netflix Türkiye’den üyelerini kabul etmeye başlarken Fiyatlandırma seçenekleri beklenenden biraz yüksek oldu. İlk ay ücretsiz kullanım seçeneği sunarken 3 paket halinde satışlar yapılacaktır.
Netflix
Standard paket içeriği, en ucuz ve en düşük özelliklere sahip paket olarak karşımıza çıkarken Hd ve UltraHD seçeneklerinin bulunmaması kesinliklikle tercih listenizde olmaması gerektiğini işaret ediyor ayrıca aynı anda tek bir cihazdan izleme seçeneği sunuluyor. Yani Televizyonda Netflix ait bir dizi, movie izlerken telefonunuzdan izleme seçeneğiniz olmayacak.


Standart Paket, Hd seçeneğininde bulunduğu en suitable paket aynı anda two cihaz tarafından kullanıma izin veriliyor. Yanı siz TV’de izlerken bir başkası pill veya telefondan izleyebilir.


High quality paket, üst düzey kullanıcılar için uygun bir paket ultraHD yani 4K seçeneği bulunuyor olsa da bunu oynaabileceğiniz telefon veya Tv set bulmanız oldukça zor bu imkanlara sahip olsanız bile forty Dakikalık bir dizinin four-sixteen GB oluşması Türkiye world wide web standartlarında kullanıma izin vermez intertiniz hızlı dahi olsa adil kullanım kotası 10-fifteen dizi bölümü veya 5 filmde dolacaktır.


Netflix fiyatları ise, Standard 7.99 Avro 25 TL, Standart nine.99 Avro 33 TL, High quality eleven.99 Avro forty TL olarak belirlenmiştir. ( Kura göre fiyatlarda değişklikler olabilir)


Netflix Nasıl üye olunur ?


Netflix ne kadar duyuru yapmış olsa da netflix.com adresine girdiğiniz Türkçe dil desteğini henüz sunmuyor gibi gözüküyor. Üye olmak için commence your cost-free mount (ücretsiz ayı başlat) butonuna tıklamanız, karşınıza gelen ekranda devam eden aylarda kullanacağınız 3 paketten bir tanesini seçmeniz gerekiyor. Ücretsiz deneme bittikten sonra o paketten devam edecektir. Paket seçiminin altında, e-posta ve şifre istemektedir (bu bilgilerle giriş yapacaksınız) create (üyeliği oluştur) butonun ardından artık Netflix üyesisiniz. Karşınıza devam eden aylarda ödeme yapmanızı sağlayacak Kredi kartı veya paypal ödeme seçeneği çıkacaktır bilgileri kaydettiğinizde devam eden aylar bu bilgilerden ücretlendirilecektir.





Netflix Türkiye’de Kullanıma Sunuldu

Daredevil two. Sezon Ne Zaman ?


Netflix’ın büyük yankı uyandırdığı dizilerden bir tanesi olan Daredevil ilk sezonun yayınlanmasının ardından çok beğenildi ve yayınlandığı web kanalında milyonlarca izlenme ile büyük bir başarıya imza attılar.


daredevil dizisi


İlk sezonu izleyenlerin aklına gelen ilk soru ise two. sezonun ne zaman başlayacağı yönünde oldu başarılı ve sürükleyici bir dizi olması bekleyenleri heyecanlandırmış durumdayken two. sezon Hollywood raporları açıklandı


Yeni sezonun 2016’dan önce yayınlanmayacağı açıklanırken dizi yönetmenliği koltuğuna iki önemli isim daha katılacak Doug Petrie (Buffy the Vampire Slayer) ve Marco Ramirez (Sons of Anarchy) ünlü isimlerin katılmasıyla ayrıca ilk sezonun hareketliliğini göz önüne alınca Daredevil en az 5-six sezon sürecek gibi duruyor hatta çok daha fazla ekranlarda kalabilir.


Ayrıca two. sezon konusunda daha fazla komedi ve dram konularına ağırlık verileceği söylendi, dizide rol alan tüm karakterlerin geçmişinde acı dolu hikayeler olduğunu düşünürsek dram bölümünde zorlanacaklarını sanmıyorum.


Netflix Twitter Hesabından yapılan açıklama ile resmi two. sezon tarihi açıklandı. Merakla beklenen dizi eighteen.03.2016 tarihinde yani Mart ayında başlıyor.


 


 





Daredevil two. Sezon Ne Zaman ?

Jericho Dizi 2016




Jericho Tanıtımı



ITV ekranlarında karşımıza çıkan yapım ingiliz dizileri arasnda yer alırken zamanın İngilteresinde…geçmektedir. Tarihi bir drama teması ile hazırlanan yapımın senaristi daha önce Health care provider who içinde bölümler yazmış olan Steve Thompson tarafından hazırlanmıştır. Yönetmeni, Strays (2011), Chilly Comfort (2014) ve Fault Strains (2008) yapımlarına imza atmış Robert McKillop bulunmaktadır. Dizinin ilk sezonunda 8 Bölüm yer almaktadır. Başrol oyuncuları Hans Matheson, Clarke Peters, Lorraine Ashbourne isimlerinden oluşmaktadır.



Jericho Konusu




Geçmişin vahşiliği, geleceğin medeniyeti. 1870’lerin Yorkshire’inde gecekondu hayatının popüler olduğu insanlar arasında saygı ve sevginin muhteşem olduğu bir dönemde insanlar kendilerine yeni bir yaşam alanı oluşturmaktadır. Viyadük gölgesinde büyük bir çalışma ve azimle oluşturulan bu topluluk kendilerine yeni bir dünya inşa etmişlerdir.



Jericho Fragmanı





Jericho Dizi Oyuncuları






Jericho Dizi 2016

Modus 1. Sezon 8. Bölüm


Modus 1. Sezon 8. Bölüm izle, Modus 1. Sezon 8. Bölüm HD izle, Modus dizisi 720p izle, Modus HD izle, Modus Türkçe Altyazılı izle, Modus Türkçe, Modus indir



Modus 1. Sezon 8. Bölüm

7 Ocak 2016 Perşembe

Downton Abbey 6. Sezon 9. Bölüm


Downton Abbey 6. Sezon 9. Bölüm izle, Downton Abbey 6. Sezon 9. Bölüm HD izle, Downton Abbey dizisi 720p izle, Downton Abbey HD izle, Downton Abbey Türkçe Altyazılı izle, Downton Abbey Türkçe, Downton Abbey indir



Downton Abbey 6. Sezon 9. Bölüm

6 Ocak 2016 Çarşamba

Teen Wolf 5. Sezon 11. Bölüm


Teen Wolf 5. Sezon 11. Bölüm izle, Teen Wolf 5. Sezon 11. Bölüm HD izle, Teen Wolf dizisi 720p izle, Teen Wolf HD izle, Teen Wolf Türkçe Altyazılı izle, Teen Wolf Türkçe, Teen Wolf indir



Teen Wolf 5. Sezon 11. Bölüm

4 Ocak 2016 Pazartesi

Finding Carter 2. Sezon 20. Bölüm


Finding Carter 2. Sezon 20. Bölüm izle, Finding Carter 2. Sezon 20. Bölüm HD izle, Finding Carter dizisi 720p izle, Finding Carter HD izle, Finding Carter Türkçe Altyazılı izle, Finding Carter Türkçe, Finding Carter indir



Finding Carter 2. Sezon 20. Bölüm

3 Ocak 2016 Pazar

Beowulf: Return to the Shieldlands 1. Sezon 1. Bölüm


Beowulf: Return to the Shieldlands 1. Sezon 1. Bölüm izle, Beowulf: Return to the Shieldlands 1. Sezon 1. Bölüm HD izle, Beowulf: Return to the Shieldlands dizisi 720p izle, Beowulf: Return to the Shieldlands HD izle, Beowulf: Return to the Shieldlands Türkçe Altyazılı izle, Beowulf: Return to the Shieldlands Türkçe, Beowulf: Return to the Shieldlands indir



Beowulf: Return to the Shieldlands 1. Sezon 1. Bölüm

Mozart in the Jungle 2. Sezon 2. Bölüm

Mozart in the Jungle 2. Sezon 2. Bölüm izle, Mozart in the Jungle 2. Sezon 2. Bölüm HD izle, Mozart in the Jungle dizisi 720p izle, Mozart in the Jungle HD izle, Mozart in the Jungle Türkçe Altyazılı izle, Mozart in the Jungle Türkçe, Mozart in the Jungle indir



Mozart in the Jungle 2. Sezon 2. Bölüm

Mozart in the Jungle 2. Sezon 1. Bölüm


Mozart in the Jungle 2. Sezon 1. Bölüm izle, Mozart in the Jungle 2. Sezon 1. Bölüm HD izle, Mozart in the Jungle dizisi 720p izle, Mozart in the Jungle HD izle, Mozart in the Jungle Türkçe Altyazılı izle, Mozart in the Jungle Türkçe, Mozart in the Jungle indir



Mozart in the Jungle 2. Sezon 1. Bölüm

2 Ocak 2016 Cumartesi

Ash vs Evil Dead 1. Sezon 10. Bölüm


Ash vs Evil Dead 1. Sezon 10. Bölüm izle, Ash vs Evil Dead 1. Sezon 10. Bölüm HD izle, Ash vs Evil Dead dizisi 720p izle, Ash vs Evil Dead HD izle, Ash vs Evil Dead Türkçe Altyazılı izle, Ash vs Evil Dead Türkçe, Ash vs Evil Dead indir



Ash vs Evil Dead 1. Sezon 10. Bölüm

Nashville 3. Sezon 22. Bölüm


Nashville 3. Sezon 22. Bölüm izle, Nashville 3. Sezon 22. Bölüm HD izle, Nashville dizisi 720p izle, Nashville HD izle, Nashville Türkçe Altyazılı izle, Nashville Türkçe, Nashville indir



Nashville 3. Sezon 22. Bölüm

Sherlock 4. Sezon 0. Bölüm


Sherlock 4. Sezon 0. Bölüm izle, Sherlock 4. Sezon 0. Bölüm HD izle, Sherlock dizisi 720p izle, Sherlock HD izle, Sherlock Türkçe Altyazılı izle, Sherlock Türkçe, Sherlock indir



Sherlock 4. Sezon 0. Bölüm

1 Ocak 2016 Cuma

Jekyll & Hyde 1. Sezon 10. Bölüm


Jekyll & Hyde 1. Sezon 10. Bölüm izle, Jekyll & Hyde 1. Sezon 10. Bölüm HD izle, Jekyll & Hyde dizisi 720p izle, Jekyll & Hyde HD izle, Jekyll & Hyde Türkçe Altyazılı izle, Jekyll & Hyde Türkçe, Jekyll & Hyde indir



Jekyll & Hyde 1. Sezon 10. Bölüm