12 Ocak 2016 Salı

Very Little Liars 6. Sezon twelve. Bölüm Fragmanı


Very Little Liars 6. sezon twelve. Bölüm fragmanı ile heyecan devam ediyor. Uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara gelen yapım büyük bir merakla bekliyordu. Türkiye’de tatlı küçük yalancılar ismiyle uyarlaması ile daha yakından tanıdığımız dizi yurt dışında ne kadar izlenme rekorları kırıyor olsa da ülkemizde tutulmadı. Yani Türk versiyonu yeterli izleyiciye ulaşamayarak last yapmak zorunda kaldı.


Amerikan versiyonu ise büyük bir izleyiciye hitap etmeye devam ediyor. İmdb seven.eight puan ile devam eden yapım drama, gizem ve trajedi kategorisinde bulunurken, son bölümünü eleven Ağustos tarihinde izlemiştik yaklaşık 6 aylık bir ara veren yapım 6. sezon 2. dönemine eleven. bölüm ile başarılı bir giriş yaptı. Katil geri dönerken yine gizemli cinayetler işlenmeye başladı tatlı kızlarımız ise yine kurtulmaya devam ediyor.


Very Little Liars 6. Sezonda neler oldu diye küçük bir hatırlatma yapacak olursak bu sezon gizem devam etmiş katil ortaya çıkmamıştı. Bir çok teori bulunsa da hala gizem devam ediyor. Allison’ın yeniden ortadan kaybolması gerekti katil döndüğünü öğrenince yeniden ortaya çıkmıştı. Dizinin genel sayfası Very Little Liars inceleyerek daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Pretty Little Liars 6. Sezon thirteen. Bölüm Fragmanı yayın günü twenty Ocak 2016 tarihinde sitemizde yer alacaktır.





Very Little Liars 6. Sezon twelve. Bölüm Fragmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder