9 Ocak 2016 Cumartesi

Daredevil two. Sezon Ne Zaman ?


Netflix’ın büyük yankı uyandırdığı dizilerden bir tanesi olan Daredevil ilk sezonun yayınlanmasının ardından çok beğenildi ve yayınlandığı web kanalında milyonlarca izlenme ile büyük bir başarıya imza attılar.


daredevil dizisi


İlk sezonu izleyenlerin aklına gelen ilk soru ise two. sezonun ne zaman başlayacağı yönünde oldu başarılı ve sürükleyici bir dizi olması bekleyenleri heyecanlandırmış durumdayken two. sezon Hollywood raporları açıklandı


Yeni sezonun 2016’dan önce yayınlanmayacağı açıklanırken dizi yönetmenliği koltuğuna iki önemli isim daha katılacak Doug Petrie (Buffy the Vampire Slayer) ve Marco Ramirez (Sons of Anarchy) ünlü isimlerin katılmasıyla ayrıca ilk sezonun hareketliliğini göz önüne alınca Daredevil en az 5-six sezon sürecek gibi duruyor hatta çok daha fazla ekranlarda kalabilir.


Ayrıca two. sezon konusunda daha fazla komedi ve dram konularına ağırlık verileceği söylendi, dizide rol alan tüm karakterlerin geçmişinde acı dolu hikayeler olduğunu düşünürsek dram bölümünde zorlanacaklarını sanmıyorum.


Netflix Twitter Hesabından yapılan açıklama ile resmi two. sezon tarihi açıklandı. Merakla beklenen dizi eighteen.03.2016 tarihinde yani Mart ayında başlıyor.


 


 





Daredevil two. Sezon Ne Zaman ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder