9 Ocak 2016 Cumartesi

Netflix Türkiye’de Kullanıma Sunuldu


Netflix Türkiye’de uzun bir süredir beklenen haber Dünyanın en büyük Teknoloji fuarı CES 2016‘da Duyuruldu. 3.600 Markanın katılımıyla gerçekleşen fuar’da biribirinden ilginç ürünlerin yanı sıra world wide web teknolojilerininde açıklama ve 2016 yılı hakkında bilgileri sunarken Dizi sektörünün liderleri arasında bulunan Netflix Amerika ve Avrupa’nın yanı sıra farklı ülkelerde de yayın hayatını başlattığını açıkladı.


Türkiye’de dahil one hundred thirty Ülke’de yayın hayatına başlayan world wide web kanalı belkide dünyanın en büyük dizi arşivini bünyesinde barındırıyor. Pill, telefon ve Televizyonlarınızda kullanabileceğiniz uygulamalarla gelen Netflix çeşitli kanallarında ortaya çıkardığı dizilerin telif haklarını satın alarak bünyesinde izlenmeye uygun hale getiriyor. Bunun yanı sıra orjinal Netflix dizileriyle’de dünya gündemine oturmuş durumda en son Marvel ile yaptığı ortaklık sonucunda ortaya çıkartığı Daredevil yapımıyla büyük yankı uyandırmıştı. Orjinal Netflix dizileri listesini inceleyebilirsiniz.


Dizilerin yanı sıra filmler içinde oldukça başarılı bir system olarak değerlendirebiliriz. Orjinal filmler ile oscar’da adaylıkları bulunan yapımlar, belgeseller ve birçok filmin telif hakkını alarak yayına sunmasıyla tanınıyor.


Türkçe dil seçeneği ile gelen Netflix Türkiye’den üyelerini kabul etmeye başlarken Fiyatlandırma seçenekleri beklenenden biraz yüksek oldu. İlk ay ücretsiz kullanım seçeneği sunarken 3 paket halinde satışlar yapılacaktır.
Netflix
Standard paket içeriği, en ucuz ve en düşük özelliklere sahip paket olarak karşımıza çıkarken Hd ve UltraHD seçeneklerinin bulunmaması kesinliklikle tercih listenizde olmaması gerektiğini işaret ediyor ayrıca aynı anda tek bir cihazdan izleme seçeneği sunuluyor. Yani Televizyonda Netflix ait bir dizi, movie izlerken telefonunuzdan izleme seçeneğiniz olmayacak.


Standart Paket, Hd seçeneğininde bulunduğu en suitable paket aynı anda two cihaz tarafından kullanıma izin veriliyor. Yanı siz TV’de izlerken bir başkası pill veya telefondan izleyebilir.


High quality paket, üst düzey kullanıcılar için uygun bir paket ultraHD yani 4K seçeneği bulunuyor olsa da bunu oynaabileceğiniz telefon veya Tv set bulmanız oldukça zor bu imkanlara sahip olsanız bile forty Dakikalık bir dizinin four-sixteen GB oluşması Türkiye world wide web standartlarında kullanıma izin vermez intertiniz hızlı dahi olsa adil kullanım kotası 10-fifteen dizi bölümü veya 5 filmde dolacaktır.


Netflix fiyatları ise, Standard 7.99 Avro 25 TL, Standart nine.99 Avro 33 TL, High quality eleven.99 Avro forty TL olarak belirlenmiştir. ( Kura göre fiyatlarda değişklikler olabilir)


Netflix Nasıl üye olunur ?


Netflix ne kadar duyuru yapmış olsa da netflix.com adresine girdiğiniz Türkçe dil desteğini henüz sunmuyor gibi gözüküyor. Üye olmak için commence your cost-free mount (ücretsiz ayı başlat) butonuna tıklamanız, karşınıza gelen ekranda devam eden aylarda kullanacağınız 3 paketten bir tanesini seçmeniz gerekiyor. Ücretsiz deneme bittikten sonra o paketten devam edecektir. Paket seçiminin altında, e-posta ve şifre istemektedir (bu bilgilerle giriş yapacaksınız) create (üyeliği oluştur) butonun ardından artık Netflix üyesisiniz. Karşınıza devam eden aylarda ödeme yapmanızı sağlayacak Kredi kartı veya paypal ödeme seçeneği çıkacaktır bilgileri kaydettiğinizde devam eden aylar bu bilgilerden ücretlendirilecektir.





Netflix Türkiye’de Kullanıma Sunuldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder