10 Ocak 2016 Pazar

Limitless 1. Sezon thirteen. Bölüm Fragmanı


Limitless 1. Sezon thirteen. Bölüm Fragmanı akıllarda bırakılan birçok soru işaretini cevaplıyor. Görevler ve amaçlar yavaş yavaş ortaya çıkarken büyük resim gözükmeye başladı. Geçtiğimiz hafta ara tatilden dönen yapım büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor.


İkinci sezon onayını alan yapım filmi kadar etkili olmasa da dizisinde güzel işler ortaya çıkartmaya devam ediyor. Etkileyici yapımlar arasında yer vermek mümkün değil ancak filmin etkisi ve senaryonun ilginç olması diziye gösterilen ilgiyi büyük oranda artırıyor. Limitless dizi sayfasından daha detaylı bilgi ve incelemelerine ulaşabilirsiniz.


Bradley Cooper’un filminin başlamasının ardından dizide daha fazla rol alacağı açıklamaları geldi. Dizide daha sık karşılacağımız ünlü oyuncu insanlar üzerinde büyük bir etki bırakırken Senatörlükten, Amerikan başkanlığına uzanan bir hikaye’ye sahip olacak gibi duruyor. Böyle büyük bir amaç için düşman edinmesi ve yakınında bulunan insanlara güvenememesi Oliver’a duyulan ihtiyacı daha çok artırırken geçmesi gereken bazı sınavlar olacaktır. Limitless 1. Sezon 14. Bölüm Fragmanı önümüzdeki gelecektir.


 





Limitless 1. Sezon thirteen. Bölüm Fragmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder